Categorii

Despre noi

Ca orice pasiune totul a pornit de la un joc.De la un joc al culorilor, de la un joc copilaros de a imbina nuantele, de a trasa cercuri si linii, de a modela, de a schimba forme si a le exprima pe diverse materiale. intai au reprezentat cadouri realizate in graba, in Ajunul Craciunului, solutii ultime la compromisurile existente pe piata.

Apoi, prietenii au fost cei care ne-au grabit, rugandu-ne sa-i ajutam, sa-i scoatem din impas, caci trebuie sa ajunga neaparat la ziua cuiva, la nunta cuiva, in vizita la cineva si nu au gasit nimic potrivit ocaziei.
Asa ca ne-am apucat din nou de treaba, poate un pic mai seriosi, mai atenti, mai ales ca aveam de-a face cu un public necunoscut si "jucariile" noastre urmau sa paraseasca cercul familiei si al prietenilor, unde iti sunt iertate micile nazdravanii.

Efectul a fost foarte puternic cand am inteles ca putem bucura si de ce nu ajuta si alti prieteni, necunoscuti pana atunci, dar nedespartiti de atunci, de cand culorile sentimentelor noastre s-au contopit cu ale lor.
Asa s-a intamplat si asa se intampla cu toti prietenii nostrii din ce in ce mai numerosi...

... mai multe informatii, fotografii si filmulete puteti gasi pe pagina noastra de facebook - Handmadeart.

olarit

IP-ul dumneavoastra este: 18.118.9.146
Copyright © 2024 HandMadeArt.