Categorii

Decoratiuni la cerere

Echipa Handmadeart se mandreste cu un portofoliu de peste 150 de modele de pictura, portofoliu in continua crestere. Deoarece stim ca alegerile dumneavoastra sunt cele mai importante, noi va oferim posibilitatea de a lucra alaturi de noi in crearea propriilor dumneavoastra decoratiuni. Astfel, dumneavoastra puteti sa optati:

1. pentru decoratiunile pe care vi le oferim noi,

2. puteti sa alegeti intre diferitele suporturi pe care noi le avem pe site (de exemplu o anumita forma de vas, de cutie de bijuterii, de felinar, de clopotel, de cutie de lemn, de cuier, de rama de fotografie, de cutie de lemn sau de mobilier - indicand codul produsului de pe site) si diferitele tipuri de pictura din portofoliul nostru (acesta se poate consulta la sectiunile Vase pictate, Oglinzi, Clopotei, Cutii de bijuterii, Cutii din lemn, Cuiere, Felinare, Oglinzi, Rame foto, Mobilier, Felicitari- indicand codul produsului de pe site). Astfel obtineti o noua decoratiune doar pentru dumneavoastra.

3. puteti sa veniti cu propria decoratiune, iar noi sa o personalizam, dumneavoastra trebuind doar sa ne indicati modelul de pictura existent in portofoliul nostru (acesta se poate consulta la sectiunile Vase pictate, Oglinzi, Clopotei, Cutii de bijuterii, Cutii din lemn, Cuiere, Felinare, Oglinzi, Rame foto, Mobilier, Felicitari- indicand codul produsului de pe site).

Pentru a putea sa realizam astfel impreuna decoratiuni pentru dumneavoastra, trebuie astfel sa ne spuneti doar ce doriti printr-un simplu mail trimis din sectiunea Contact.

Abia asteptam sa lucram impreuna.

IP-ul dumneavoastra este: 3.239.59.193
Copyright © 2024 HandMadeArt.