Categorii

Decoreaza Casa

Culorile si formele se regasesc pretutindeni in jurul nostru. Ne bucura viata, ne inconjoara, sunt alaturi de noi la tristeti si bucurii. Le-am acceptat langa noi, le cautam si de cele mai multe ori suntem nedespartiti de ele, identificandu-ne prin ele. "Acasa" este astfel, locul unde strangem comoara noastra, unde ne construim spatiul nostru intim si unde ne simtim cel mai bine.

A decora propria casa, apartamentul, camera, nu este o simpla etapa dintr-un plan ingineresc, ci o modalitate de a ne regasi, de a ne reconstrui pe noi. Cu toate acestea s-ar putea sa nu reusim sa combinam culorile si formele in maniera dorita si sa vedem ca sentimentul de acasa nu este total. De ce? Pentru ca poate nu stim sau am uitat sau nu am avut timp suficient sa cautam a ne exprima universul interior.

Poate ca nu am stiut sa ne punem intrebarile potrivite pentru a putea descoperii raspunsurile ce le aveam deja. Echipa noastra este aici pentru a te ajuta sa te exprimi cel mai bine, pentru ca sentimentul de acasa sa fie total. De la etapa cea mai importanta - a dialogului - in care, la o ceasca de cafea incercam sa te cunoastem si sa eliberam universul interior al formelor, culorilor, viselor, la etapa proiectarii - a exprimarii firii tale, pana la etapa realizarii, noi suntem alaturi de tine, sprijinindu-te si ajutandu-te sa reusesti. Daca simti ca ai nevoie de un prieten nu ezita sa ne spui. Te asteptam.

IP-ul dumneavoastra este: 34.228.7.237
Copyright © 2024 HandMadeArt.